prima pagina Descoperiti Kombucco OrientalisPeste 2000 ani de istorieCum se dozeaza Kombucco OrientalisLista cu beneficiile Kombucco OrientalisSute de marturii ale consumatorilor de Kombucco OrientalisKombucco Orientalis la dv. acasaAnalize de laboratorLog in clienti

NOU: ACUM ACCEPTAM SIT-URI PARTENERE
DETALII | LOG-IN PARTENERI | INREGISTRARE PARTENERI

Marturii

Cititi aici parerea a sute de oameni obisnuiti, medici, institutii autorizate si articole din publicatii medicale Romanesti si straine. Alegeti din lista de mai jos boala care va intereseaza:

Site-ul cu marturii
Articole publicate (in contructie)
Parerea Ministerului Sanatatii din Romania

dureri abdominale
acnee
alcoolism
alergii
artrita
astm
cancer
candida (infectie)
colita
colita ulceroasa
constipatie
diabet
diaree
dureri de cap
diverse alte dureri
eczeme
emfizem
endometrioza
energie (liipsa)
fiere (probleme)
fumat (dependenta)
guta
hemoroizi
hepatita
hernie
infarct
infectii urinare
lupus
matreata
migrene
par (cadere, chelie)
picioare (mirositoare)
piele (aspect, pete, riduri etc.)
PMS (sindrom premenstrual)
probleme cu inima
prostatita
psoriazis
raceala si gripa
slabire
tensiune arteriala

" Beau Kombucco de un an si jumatate. Nu a avut efecte negative. Efecte pozitive: imi creste parul de pe cap la loc, culoare parului revine la negru, nu racesc si nu fac gripa, activitate intestinala buna. Sanatate grozava. Energie suficienta; nu am probleme. Am o viata sexuala activa. Varsta: 59, merg pe 40."

Dr. Soraya Sh. din Iran este cadru medical. A publicat un articol intitulat "Kombucco inhiba cresterea celulelor maligne" in revista iraniana "Barg - e - sabs", Teheran/Iran vol. 5 (No. 25, martie 1996), paginile 18, 19 si 54. El scrie:
"
Am distribuit Kombucco printre pacienti. Au avut rezultate bune si sunt foarte satisfacuti. Kombucco a fost utila pentru vindecarea bolilor prostatei, pintenilor calcaneeni, artritei reumatoide, cancerului maduvei osoase, fibromului uterin, fibrozei pulmonare si altele. Nu am auzit nici o plangere despre Kombucco. Rezultatele folosirii ceaiului Kombucco au fost suficient de bune pentru a-l accepta ca terapie perfecta. Si eu il folosesc zilnic."

 


[ Inregistrare client nou/comanda | Log-in client ]Index2000 LinkExchange


Index2000 LinkExchange
 

© 1999 - 2006 S.C. Ela Star EXIM S.R.L